tirsdag 3. januar 2012

Mer yoga i 2012


Godt nytt år!

Er du en av mange som har ”litt” dårlig samvittighet for at du ikke får gjort all den yogaen du ønsker. 2012 kan bli året hvor du får lagt inn mer yoga i livet dit.

Hvorfor er det så vanskelig å sette av tid til noe du virkelig ønsker og du vet er så godt for deg. Nedenfor er seks tips om hvordan man kan få mer yoga inn i hverdagen sin.


 1. Yoga kurs
  Meld deg på et yoga kurs. De fleste kurs varer i åtte uker, dermed har du noe fast å gå til i to måneder. Kursene betales på forhånd, enklere å komme seg opp av sofaen når du allerede har betalt.

  De fleste sentrene tilbyr også klippekort, måneds og halvt årskort.


 2. Lær øvelser
  Snakk med instruktøren etter kurset og få instruksjon i 2 til 4 øvelser. Gjør øvelsene hjemme for eksempel om morningen eller før du skal legge deg. 3. Mål
  Sett deg mål om hvor mye yoga du vil gjøre. Det er viktig å ha realistiske mål som du klarer å gjennomføre. Det kan være alt fra en dag til alle dagene i uken. Man kan også bestemme seg for hvor lang yoga økten skal være. Selv fem minutter er bedre enn ingenting.

  Gjør for eksempel kun solhilsen eller legg til flere øvelser om du ønsker. 4. Kjøp CD/DVD
  Om man ikke ønsker å starte på et kurs kan man investere i en yoga CD eller DVD.
  De dagene man er trøtt og sliten etter jobben og ikke orker å tenke ut hvilke yoga øvelser man skal gjøre, er en CD/DVD helt super å ha. 5. Plass hjemme
  Sett av plass hjemme til å kunne praktisere yoga. Om du har et eget yoga rom, eller ruller ut matten i stuen eller soverommet. Lag stemning ved å tenne stearinlys og røkelse. 6. Yoga matte.
  Kjøp din egen yoga matte. Om du praktiserer hjemme er det mye mer behagelig å utføre yoga på en matte enn å gjøre det rett på gulvet. Matten kan du også ta med deg på yogastudioet du går til.
Lykke til med din yoga i 2012.

Kom gjerne med tips om hva som fungerer for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar